over Warmtediscount

Ons assortiment
Vloerverwarming met alles wat daarbij hoort is onze passie. Daarop focussen we ons. De buizen, de verdelers, de regelingen. Een assortiment waarmee iedereen snel en eenvoudig een goed vloerverwarmingssysteem kan aanleggen.

Ons team bestaat uit 2 mensen. Allebei mensen met veel ervaring en heel veel kennis. En weten we het niet dan gaan we net zo lang zoeken tot we het goede antwoord hebben. We weten de weg.

Ons beleid is om iedere klant, maar ook de niet klanten, met een goed advies, een goed product en vooral met een voldaan gevoel veel warmte te geven.

Alles over Warmtediscount
Warmtediscount is een onderdeel van Bicon Benelux cv. In 1981 begonnen met de import, productie en assemblage van kunststof leidingen en toebehoren voor centrale verwarmingssystemen. Toen nog heel nieuw. Daarna zijn we steeds bezig geweest de produkten te verbeteren en systemen volledig te maken. We hebben mee gewerkt met de ontwikkeling van de het verdeelunitsysteem zoals bijna iedereen tegenwoordig toe past. Het resultaat was een goed werkende, veilige vloerverwarming in duizenden huizen, bedrijven, wegen en landingsplatformen.

Met al onze kennis hebben we maar één doel: warmte geven en jou blij maken.